Έκδοση για κινητά τηλέφωνα

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Forthnet 2Prey (Η εκτέλεση)

Κλείνοντας την τριλογία του έργου να σημειώσω ότι στην καταγγελία έτσι όπως την έχω ανεβάσει εδώ έχουν γίνει αλλαγές για να προστατέψω τα προσωπικά στοιχεία μου. Όχι πείτε μου εσείς ξέρετε κανέναν Τάδε Ταδόπουλο σε περιοχή Ταδούπολη στη Θεσσαλονίκη; Όχι ότι αν ψάξετε καλά στο internet δεν πρόκειται να βρείτε κάποια από αυτά τα στοιχεία αλλά μη τα περιμένετε όλα τόσο εύκολα.

Πριν κάνω την κίνησή μου λοιπόν και στείλω το Fax με την αίτηση διακοπής και την κοινοποίηση της καταγγελίας είπα να περιμένω μήπως αποφάσιζαν να διορθώσουν τελευταία στιγμή το πρόβλημα. Τζάμπα περίμενα και ξανάρχισα τα τηλεφωνήματα. Μόνο που τώρα δεν μπορούσα να πιάσω ούτε γραμμή. Είχε κολλήσει το δάχτυλό μου στο redial της τηλεφωνικής συσκευή και μετά από κανένα μισάωρο συνεχόμενων προσπαθειών έπιανα γραμμή περίμενα 20-30 λεπτά στην αναμονή και μόλις κατάφερνα να μιλήσω με κάποιον έπεφτε η γραμμή. Μετά από 2 ώρες το παράτησα και ξαναπροσπάθησα λίγο πριν κοιμηθώ κατά τη 1 το βράδυ. Και τελικά μετά από μόνο 5 λεπτά στην αναμονή κατάφερα να μιλήσω με τον τεχνικό και να ρωτήσω την κατάσταση της δηλωθείσας βλάβης. Το παλικάρι μπορώ να πω ότι έφριξε ελαφρώς μόλις άκουσε τις 2 βδομάδες και μου είπε ότι από την μεριά του ΟΤΕ τους έχουν ενημερώσει ότι όλα είναι OK. Τόνισα ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμα και διαφορετικούς παροχούς μέσω demo και απλά αφού είδε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα απλά θα ξανά-προωθούσε την βλάβη στον ΟΤΕ σημειώνοντας ότι το πρόβλημα υπάρχει και με άλλους ISP. Μόλις βέβαια του ανέφερα ότι έχω πάρει να δηλώσω την βλάβη και στον ΟΤΕ μου απάντησε «κι αυτός σας είπε να πάρετε εμάς… κλασική συμπεριφορά ΟΤΕ…». Εγώ από την άλλη δεν ξέρω πια ποιον να εμπιστευθώ για το πού είναι το κόλλημα στην όλη υπόθεση και δεν επιδιορθώνετε η βλάβη. Στον ΟΤΕ που απλά απαντάει ότι όλα είναι καλά χωρίς να κοιτάξει τίποτα η στην Forthnet που απλά δεν δηλώνει καν την βλάβη στον ΟΤΕ. Και το χειρότερο είναι ότι αν δεν κάνει τίποτα ο ΟΤΕ ακόμα κι όταν αλλάξω παροχό και πάω στην OTEnet θα συνεχίσω να έχω το πρόβλημα.
Την επόμενη μέρα λοιπόν με το που ξυπνάω στέλνω την αίτηση διακοπής μαζί με την Καταγγελία καθώς επίσης και το ακόλουθο κείμενο που κοινοποιούσε την Καταγγελία.
Μαζί με την αίτηση διακοπής σας αποστέλλω και την καταγγελία που έχει ήδη σταλεί στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Παράλληλα καταγγέλλω την εξαπάτησή μου από τον δικτυακό σας τόπο όσων αφορά την κάλυψη του ιδιόκτητου δικτύου σας στην περιοχή διαμονής μου αλλά και την μη παροχή υπηρεσιών Internet από την υποτιθέμενη ημερομηνία.
Η μη επιδιόρθωση της βλάβης για την παροχή υπηρεσιών Internet παρά τις επανειλημμένες προσωπικές προσπάθειες μου μέσω του Τεχνικού Τμήματός σας και η συνεχής εικονική ανάθεση της βλάβης σε πρόβλημα γραμμής του ΟΤΕ ενώ από την πλευρά του ίδιου(ΟΤΕ) δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με σας για την επίλυση του προβλήματος δείχνει την άρνηση σας για την επιδιόρθωση της βλάβης καθώς επίσης και την ουσιαστική άρνηση παροχής των υποσχόμενων υπηρεσιών και σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 9 νόμος 2867/2000 οφείλετε να λύσετε το πρόβλημα και να με αποζημιώσετε για την περίοδο που δεν μου παρείχατε τις υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τα παραπάνω καταγγέλλω την συμβατική σχέση καθώς παραβιάζεται την κείμενη νομοθεσία αλλά και τα δικαιώματά μου.
Τάδε Ταδόπουλος
Θεσσαλονίκη 15/10/2007
Ταυτόχρονα βέβαια είχα στείλει ήδη την ίδια καταγγελία που είχε σταλεί στην Ε.Ε.Τ.Τ. σε διάφορες οργανώσεις καταναλωτών (IN.KA. , Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Ε. Κ. ΠΟΙ. ΖΩ.). Απάντηση δεν έχω πάρει όπως ήταν φυσικό ούτε όμως και το πρόβλημά μου λύθηκε (ακόμα πιο φυσικό πια. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι με αυτά τα λ@μόγι@ που έχω μπλέξει ίσως να μην καταφέρω και να ξεμπλέξω ποτέ. Βρήκα όμως το παλιό σειριακό 56 modem (το καλώδιο βασικά που είχα πετάξει αλλά το είχε κρατήσει ο πατέρας μου) και μπορώ να μπαίνω έστω και λίγο και να γράφω κάνα blogάκι…
Πάντως αν ενδιαφέρεστε να ακούσετε για καταγγελίες και άλλες περιπτώσεις τρέλας σαν τη δικιά μου και πολύ χειρότερες μπορώ να πω (ίσως νιώθω και λίγο τυχερός ως τώρα μπροστά στις δικές τους περιπτώσεις) Ρίξτε μια ματιά εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ και σε χιλια δυο άλλα σημεία.
Κι αφού έχετε διαβάσει όλα αυτά ρίξτε και μια ματιά κι εδώ στην συνέντευξη που δώσαν τα λ@μόγι@ κι αν σκεφτόσασταν για Forthnet και δεν αλλάξετε τώρα δρόμο με την υπεροψία τους… μάλλον έχετε τον μαζοχισμό στο αίμα σας.

2 σχόλια:

Μαράκι είπε...

Αδερφάκι ο μόνος λόγος που έκανα αίτηση στη forthnet ηταν επειδή έκανες κι εσύ και φαντάστηκα οτι ξέρεις καλύτερα. Την αίτηση την κάναμε 29-9 και την τρίτη 16-9 μας ήρθε με courier ο εξοπλισμός και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δώσανε την τρίτη 23-9 θα γίνει η σύνδεση...ελπίζω....

mouridis είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου για την αναφορά στο blog μου, ελπίζω να μην την πατήσει άλλος κόσμος με την forthnet.
Χαίρομαι που το μικρό γραφικό που έφτιαξα για την forthnet σου φάνηκε χρήσιμο. Ελπίζω να γίνει σημαία σε όλους.

Φιλικά,
Νίκος