Έκδοση για κινητά τηλέφωνα

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Προβλημάτων συνέχεια…

Λοιπόν κοντεύω να κλείσω δύο βδομάδες από την ημέρα που κόπηκε το internet και τα νεύρα μου από την συμπεριφορά ΟΤΕ-Forthnet αρχίζουν να φτάνουν τα όριά τους.
Μετά την αναμονή μου από τον ΟΤΕ για την διόρθωση της βλάβης στη γραμμή μου για αρκετές μέρες και αφού έβλεπα ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή, ούτε καν κάποια επικοινωνία από μέρους τους να ρωτήσουν ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα ξαναπαίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet και μετά από 20 λεπτά αναμονή στο ακουστικό (τα νεύρα μου) καταφέρνω να μιλήσω με άλλον έναν τεχνικό ο οποίος με αποστόμωσε πραγματικά…

«Δεν βλέπω να έχει δηλωθεί καμιά βλάβη στην γραμμή σας ούτε καμιά απάντηση από τον ΟΤΕ επί του θέματος. Μόνο μια αίτηση για να μπείτε στο ιδιόκτητο βλέπω»
Ένας θεός ξέρει πώς δεν άναψαν τα λαμπάκια μου τότε. Με άλλα λόγια τζάμπα εγώ περίμενα τόσες μέρες για ένα πρόβλημα που ο προηγούμενος τεχνικός της Forthnet δεν το προώθησε καν στον OTE. Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο θεαματική όταν ο τεχνικός άρχισε να με ρωτάει διάφορες ερωτήσεις για τις ρυθμίσεις στο router και να ξανακάνουμε προσπάθειες να συνδεθώ αλλάζοντας ένα σωρό ρυθμίσεις που στην τελική το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο και τα περισσότερα τα είχα δοκιμάσει και μόνος μου αλλά και την πρώτη φορά που πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών.
Αφού και αυτός δεν βρήκε άκρη μου ζήτησε ένα τηλέφωνο μου έκανε και κάποιες ερωτήσεις για την γραμμή και το δήλωσε βλάβη στον ΟΤΕ (το δήλωσε άραγε;). Μου είπε ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί την Πέμπτη. Σήμερα είναι Παρασκευή και είμαι έτοιμος να κάνω το τρίτο τηλεφώνημα. Οι απαντήσεις του επίσης επί θεμάτων ιδιόκτητου της Forthnet δεν με κάλυψαν, χώρια που με έστειλε να καλέσω άλλον αριθμό για να μάθω την κατάσταση στην οποία βρίσκετε η αίτηση μου για να μπω στο ιδιόκτητο. Στην Ερώτηση για τον εξοπλισμό πάλι μου απάντησε ότι θα μου σταλεί με courier αμέσως μετά την σύνδεσή μου στο ιδιόκτητο.
Την επόμενη του τηλεφωνήματος μου ήρθε το router (Μπήκα στο ιδιόκτητο και δεν το ξέρω ρε παιδιά). Ίσα ίσα που το δοκίμασα αν δουλεύει και το επανασυσκεύασα πίσω. Δεν πρόκειται να αλλάξω το καλό μου και ασύρματο Linksys με καμία φτηνιάρικη λύση της Siemens
Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει απίστευτη υπομονή στην κατάσταση αυτή. Ήταν μέρες που ήθελα να μπω στο net για τη σχολή μου, αναγκάστηκα τελικά να μπω από ένα internet cafe της γειτονιάς το οποίο με τσάτισε τα μέγιστα. Ήταν όλα κλειδωμένα. Έβαζα το flashάκι μου και δεν το αναγνώριζε. Δεν μπορούσα να σώσω αρχεία πουθενά στο δίσκο και σε γενικές γραμμές δε μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο πέρα από το να μπω να δω καμιά σελίδα η να παίξω κάνα online game. Με συγχωρείτε κύριε ιδιοκτήτα του net cafe αλλά για σας πελάτης είναι μόνο τα πιτσιρίκια που θα έρθουν να στάξουν τα χαρτζιλίκια τους και να λιώνουν 24ωρα στο lineage, counter strike και στο WoW; Στον οποιονδήποτε υπολογιστή βιβλιοθήκης Πανεπιστημίων και ΤΕΙ μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα (εκτός φυσικά από το gaming). Μήπως δε θέλετε τα λεφτά μου; Κάτι τέτοια είναι που με τσατίζουν και αναρωτιέμαι μήπως τελικά ο νόμος που είχε ψηφιστεί πριν λίγα χρόνια περί ηλεκτρονικών παιγνίων ο οποίος στόχο είχε τα φρουτάκια αλλά η λανθασμένη διατύπωση του έκαιγε κάθε είδους ηλεκτρονικού παιχνιδιού ίσως καλό να έκανε μιας και δε θα είχαμε τα internet cafe σαν κι αυτά, κι ας έβριζα την κυβέρνηση Σημίτη τότε. Αν ήξερα τα σημερινά χάλια με την νεολαία σήμερα… κι εγώ υπέρ του θα ταζόμουνα κι ας μην ξανάπαιζα παιχνίδι ποτέ ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: