Έκδοση για κινητά τηλέφωνα

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Οι ΑΜΑΝ στο ραδιόφωνο…

Ήταν μια από εκείνες τις συνηθισμένες Πέμπτες που έκανα το καθιερωμένο ταξιδάκι μου προς τα Σερρας… όχι για να φάω μπουγάτσα αλλά γιατί έχω να τελειώσω και μια σχολή ρε παιδί μου. Έτσι εκείνο το κλασικό πρωινό στο λεοφωρείο του ΚΤΕΛ και ενώ έψανα για κάποιον σταθμό να με συντροφεύσει κατά την διάρκια του ταξιδιού πετυχαίνω την άπεχτη φωνή του Σερβετά να κάνει την γιαγιά… το άφησα κατευθείαν για να με συντροφεύσει μέχρι εκεί που έπιανε. Για κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν απλά καλεσμένος στο σταθμό αλλά σιγά σιγά κατάλαβα ότι το κακό ήταν μεγαλύτερο αποτι φαινόταν αρχικα…

Οι περιβόητοι ΑΜΑΝ, Γιάννης Σερβετάς κ Αντώνης Κανάκης, ανοίξαν ραδιοφωνικό σταθμό με υπέρτατο σκοπό να μας τρελάνουν… Με δυσκολία συγκρατιόμουν να μην αρχίσω να γελάω και γίνω ρεζίλι σε όλο το λεοφωρείο με αυτά που άκουγα. Γρήγορα έγινα φανατικός.

Ο σταθμός εκπέμπει και μέσω internet για όσους δεν έχουν την τύχη να μένουν θεσσαλονίκη αλλά δυστηχως υπάρχουν κάποια μικρά προβληματάκια μιας και έχουν πλακώσει όλοι να τον ακούσουν που λογικά θα διορθωθούν σύντομα… ακόμα αρχή είναι.

Για όσους ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν την Ασύμμετρη απειλή των ΑΜΑΝ μπορούν να συντονίσουν τα ραδιόφωνά τους στα 89,7FM η στο http://www.imagine897.gr

Υ.Γ.: Συνεχίζω να έχω μια απορία. Πού είναι ο Καλυβάτσης ρε παιδιά; Ήλπιζα επίσης να είμαι ο πρώτος που θα έκανα την διαφήμιση για τα παλικάρια αλλά με πρόλαβε η mpoumpoula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: