Έκδοση για κινητά τηλέφωνα

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Φρουφρού κι αρώματα

Από την στιγμή που άνοιξα το blog με έχει πιάσει μια απίστευτα τεράστια όρεξη να γράψω ακόμα κι αν στην τελική δε το διαβάζει κανείς πιστεύω ότι θα εμφανιστούν μετά να με διαβάσουν. Το θέμα είναι όμως ότι ενώ έχω να πω τόσα πολλά δεν γράφω τίποτα.



Είναι ο λίγος ελεύθερος χρόνος που έχω αλλά και η λάθος εποχή που διάλεξα γι’ αυτό. Έχω να κάνω τόσα άλλα το blog απλά παραμένει μια σκέψη για το τι θα μπορούσα να γράψω.

Έτσι απ’ ότι καταλάβατε το blog μάλλον θα κλέβει ώρες από τον ύπνο μου.

Το Μαράκι έφυγε. Μας εγκατέλειψε. Δεν έχει πάρει χαμπάρι όμως της παρουσία μου εδώ. Τι έχει να τραβήξει. Ήταν να πάρει και το laptop αλλά της το κράτησα λίγο ακόμα για να κάνω λίγες αλλαγές να μην ακούω την γκρίνια της αργότερα γιατί εκείνο και γιατί τ’ άλλο.

Αλλά της έχω μια έκπληξη. Αποφάσισα να της βάλω στο σαραβαλάκι το laptop μας τα Windows Vista. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα κατενθουσιαστεί… Εγγύηση… γιατί συνήθως οι γυναίκες προτιμούν την ομορφιά από την αποδοτικότητα. Έτσι είναι τα γούστα τους και στ’ αμάξια. Δε πα να έχει 1000 άλογα να πιάνει την ταχύτητα του φωτός. Αν δε τους αρέσει το αμάξι εμφανισιακά…ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
Κάντε απλά ένα γκάλοπ και θα δείτε.

Κάπως έτσι είναι και τα Vista… Φρουφρού κι αρώματα. Τίποτα παραπάνω γιατί αν αρχίσω να λέω όλα τα πράγματα που έχουν τα vista σε σχέση με τα xp πλην των Bells 'n Whistles όπως τα λένε στα Εγγλέζικα μάλλον για υποβάθμιση μιλάμε. Αλλά θα το αφήσω το θέμα σε άλλο μου post γιατί έχω να πω πολλά επί του θέματος και γενικά επί Microsoft.

Και θα μου πείτε τώρα αφού είναι τόσο χάλια τα Vista γιατί της τα έβαλα. Είναι η γλυκιά εκδίκηση φίλοι μου. Ομορφιά δε θέλεις…παρ’ την. Απ΄ τη μια το μηχάνημα θα σέρνεται και μόνο στο internet θα μπαίνει για τα βασικά (άρα θα αφιερώνει πολύ χρόνο σε μας χιχιχι) και άντε κάνα κειμενάκι στο word καμία εικόνα στο Photoshop και κάνα παιχνιδάκι μόνο από τα προ-εγκατεστημένα φυσικά… Μέχρι να τσατιστεί και να μου πει “θέλω πίσω τα xp” και γω να αναγκαστώ να κατέβω κάτω… άλλο που δε θέλω.

Προς στιγμήν μέχρι τις εκλογές δε θα ακούσετε από το Μαράκι (εκτός κι αν πηγαίνει σε net café) μετά όμως που θα έχει το laptopάκι της και θα έχει γίνει και η σύνδεση από τον ΟΤΕ θα αρχίσει το πανηγύρι.

Αυτά προς στιγμήν, πάω για ύπνο γιατί έχω να ξυπνήσω και νωρίς.

Α και καλό μήνα σε όλους.

3 σχόλια:

? είπε...

δηλ.η γλυκιά εκδίκηση που θα πάρεις θα σου βγει και σε καλό? μπα φιλαράκο,ου μπλέξεις

Μαράκι είπε...

γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος αδερφάκι!!!!:))))

Shades είπε...

Ρε τι είν.. τουτονός?? Που ήσαν κρυμμένος τόσο καιρό;
Λοιπόν φιλαράκο καλός πολίτης και θα σε βοηθώ να πειράζεις την αδελφούλα σου όσο θες.
Καλωσήρθες στο blogόκοσμο...